Найденов закова Божков и бТВ с въпроси

БТВ да питат Черепа защо ми казва, че Флориан Скала му е приятел

Найденов закова Божков и бТВ с въпроси | StandartNews.com

Собственикът на efbet Цветомир Найденов закова с неудобни въпроси за бТВ укриващия се в Дубай милиардер Васил Божков. Найденов заяви, че има достатъчно доказателства, за да покаже в съда всички медийни зависимости между телевизията и олигарха, срещу когото има 18 повдигнати обвинения.

ВИЖ ОЩЕ: bTV доста се изнерви покрай Божков

В социалните мрежи основният свидетел срещу Божков коментира и странното дело, заведено му от бТВ за уронване на престижа, въпреки че самите те признаха за близките отношения между Божков и собственикът на медията Флориан Скала.

Ето какво написа Найденов:

БТВ ще трябва да отговори защо почти два месеца не направиха нищо за сигналите за убийствата на Васил Крумов Божков и укриването на огромни пари от данъци. БТВ да питат Черепа защо ми казва, че Флориан Скала му е приятел. БТВ да разкажат дали и ЗАЩО Флориан Скала е воден при Бойко Борисов от обвиняемия Васил Божков? Не последно място, БТВ да вземат да изслушат записа пак от Спортал, че там за Куршвел говоря за съвсем друго лице. За мен ще е чест да извадя на показ в Съда всички медийни зависимости към Черепа. Има и още ...

В друг свой пост в социалната мрежа Найденов не пропуска да се обърне и към Божков, като го разби за анкета дали да прави партия.  "Добро утро! Васил Божков - Черепа за днес навярно е подготвил Анкета за промяна в Конституцията. Ще иска да се вкарат текстове в Конституцията, че за Президент на България могат да се избират лица извършили до 5 убийства, 100 изнасилвания и 15 поръчкови побоя”, написа Найденов във феусбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай