Найденов с предупреждение за хазарта

Не правете резки промени в областта на хазарта, защото няма да доведат до нищо добро, каза собственикът на efbet

Найденов с предупреждение за хазарта | StandartNews.com

2013 година Георги Кадиев вкара едни промени в Закона за хазарта и Васил Божков след това успя да стабилизира монопола си и съумя да “спести” едни 700 милиона лева. Това припомни собственикът на efbet Цветомир Найденов във фейсбук.

"Предупреждавам! Сега може да стане подобно нещо. Не правете резки промени в областта на хазарта, защото няма да доведат до нищо добро.", допълни Найденов, който е основен свидетел срещу укриващия се в Дубай хазартен бос. В своя пост той пита още олигарха беглец  къде още е водил шефа на бТВ Флориан Скала.

"Василе, Васко, Чери Баба, излязоха данни, че си водил това мое австрийско адашче-Флориан Скала, шефът на БТВ, при премиера на България - Бойко Борисов....та сподели ми, къде още си го водил това сладурче, че то се е припознало в един друг бивш шеф на една друга телевизия?

П.С. Особено много държа на отговор дали Флорианчо е посещавал Нове Холдинг и в кой ден точно, защото е важно! Every day matters", написа Найденов.

Припомняме, че вчера от Божков ТВ, както бе наречена бТВ не от кого да е, а от министър-председателя Борисов, заплашиха, че ще съдят Найденов и най-четената информационна медия Блиц по повод разкритията им за връзката между Скала и Божков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай