Наглост! Дрогираният Господин обвини полицаите за смъртта на Стела

Роднините му го защитават с версия за хапчета срещу страхова невроза

Наглост! Дрогираният Господин обвини полицаите за смъртта на Стела | StandartNews.com

Истинска наглост. 24-годишният Господин Господинов, който дрогиран прегази с камиона си в сряда и уби на място бургазлийката Стела Маринова, хвърли цялата вина за касапницата на АМ „Тракия“ върху полицаите. Тежката машина рани още три жени.

Господинов първо обвинил катаджиите, които са дошли на мястото на инцидента – на км 236 от АМ „Тракия“, че не били взели правилно пробата. Апаратите им не отчитали правилно. Господин се кълне, че нито е приемал наркотици, нито алкохол, пише Флагман.бг.

И за самата катастрофа били виновни полицаите, твърди Господин. Патрул бил спрял край мястото на инцидента и той се загледал, след което за секунда изпуснал волана и се забил в авариралия Форд на Стела Маринова.

Джигитът има 21 предишни акта за каквито се сетите нарушения на пътя. В разпитите роднините му го защитават, твърдейки, че пиел хапчета за страхова невроза, но не бил употребявал наркотици. Рецепта обаче не е представена до този момент.

Припомняме, че вчера Окръжният съд в Сливен остави Господинов в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Бургаския апелативен съд, който ще заседава на 6 октомври.

За 7 октомври е насрочен големия протест пред Съдебната палата в Бургас, съобщиха организаторите. Те искат справедливост и максимално наказание за убиеца на момичето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай