Мрежата гърми за убийството на Пейо: Спрете да замитате!

Приятелка на убития подпали фейсбук с горещи въпроси

Мрежата гърми за убийството на Пейо: Спрете да замитате! | StandartNews.com

Убийството на Пейо Пеев, което потресе България и с всеки изминал ден продължава да наслагва все повече въпроси без отговори, взривява социалните мрежи. 

Пейо Пеев бе открит удушен в кола на Витоша. За смъртта му са задържани съпругата му и майка й, като версията на разследващите е скандал заради родителски права на едно от децата.

Припомняме, че ексдепутатът от ПП Велико Минков заяви, че именно той е таткото на бебето. Целият случай обаче доведе до куп въпроси. А според приятелка на Пейо Лора Минева в момента се разпъва чадър над извършителите.

Ето какво написа тя в личния си фейсбук профил:

Следейки медийните настроения по случая Пейо Пеев, искам да изкажа възмущението си от поредната пародия, която сервират на българските граждани.

1. Искам да попитам защо се гледа заседание на закрити врати, при положение, че имаме обвинение за убийство, от обществен интерес. #Кой е сложил чадър на тази!

2. От многото коментиращи излиза, че тъщата в състояние на ефект, натиснала там където не трябва и то станала белята. Не било хладнокръвно убийство?!? Това е смешно и нелепо! Искам някой да дойде и да ме натисне неволно, да видим колко бързо ще ме удуши.

3. Освен това искам да знам, как деяние като прикриване на убийство и палеж на кола, на Алеко, някак се пренебрегва и всичко започва бавно да се обръща в поредното битово убийство “по случайност”.

4. Какви са причините Габриела Славова да е под домашен арест???

Обществото има нужда от прозрачност, спрете да замитате!!!!

Моля всички приятели да помогнат и разпространят този пост!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай