Майката на Семерджиев проговори

Не съм отгледала убиец, заяви Марияна

Майката на Семерджиев проговори | StandartNews.com

"Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и не е бил лишен от нищо и е едно много добро същество. Явно е имал проблеми, за да посегне към такива неща. Много сме разстроени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да Ви опиша всичко", това казва Марияна Семерджиева, майка на Георги Семерджиев в интервю пред БНТ

ВИЖ ОЩЕ: Ето я полицайката, помогнала на Семерджиев

"За нищо нямаме сили. Ние сме съкрушени! Вкъщи. Мъжът ми не е добре. В последните месеци беше странен, но не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, но беше по-различен. Намирах го по-различен, но никога не съм си помисляла за такова нещо - че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата - че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не че го защитавам, но си е бил по-палав, по-буен характер, но никога не е посягал към такива неща. Навярно нещо го е предизвикало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще нямаме обяснение вкъщи. Имам чувството, че се намирам във филм на ужасите. И имам чувството, че сънувам, че не е истина", споделя още Марияна.

На 5 юли, около 23:00 часа, Георги Семерджиев премина с висока скорост на червен светофар и удари таксиметрова кола, а след това се заби в асансьор към метростанция "Европейски съюз". От силния удар колата на шофьора се разцепи на две половини, едната от които удари и уби на място две млади жени - на 22 и на 26 години. 

ВИЖ ОЩЕ: Петков обяви война на шофьорите с наркотици

Шофьорът - 36-годишният бивш футболист Георги Семерджиев, избяга от мястото на инцидента и бе обявен за общодържавно издирване. Мъжът е криминално проявен, с отнета шофьорска книжка, с над 50 пътни нарушения, включително и с наркотици. 

В сряда вечерта той бе задържан в следствения арест. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай