Кошмар в Асеновград. Млад мъж почина, чакайки линейка

Тялото на починалия оставено на земята, буря във фейсбук

Кошмар в Асеновград. Млад мъж почина, чакайки линейка | StandartNews.com

Кошмар в Асеновград. Млад мъж почина, чакайки линейка. 28-годишен издъхна в село Болярци, община Садово, докато чака помощ от Спешния център в Асеновград. Човекът посинял и близките му се принудили да го закарат със собствен превоз до здравното заведение. Когато пристигнали, той вече бил мъртъв, предаде „Монитор”.

Тялото му престоя на земята, което отприщи истинска буря в социалните мрежи. "Не знам случаят какъв е, но редно ли е мъртъв човек да лежи на земята повече от 30 минути, а 3-4 човека с бели престилки да стоят пред вратата на спешното и да пушат цигари", изригна Валентин Димитров. Той е публикувал и снимка, на която си вижда как близките на починалия плачат около автомобила, а тялото на мъртвия е проснато на земята.

"Има си ред. Ако е мъртъв, трябва да пристигне полиция", опонира Гергана Варадинова. На фотоса обаче ясно се вижда, че до трупа има полицейска кола.

"Като има ред, трябва човекът да лежи на земята ли? Ако на вас това ви се случи", пита Веселин Джоков, възмутен от станало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай