Коледното лято продължава! Къде става за плаж

Температурите продължават да се странни за сезона

Коледното лято продължава! Къде става за плаж | StandartNews.com

Времето ще бъде слънчево, сочи прогнозата за утрешния ден на НИМХ към БАН. Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта ще бъде предимно ясно, утре ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в много райони ще стихва и сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена.

Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София - около 1°, а максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София - около 10°. Още: Седмична прогноза за времето за 25-31 декември 2023 г.

В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

По морето местните жители излязоха по плажната ивица точно по празничните коледдни дни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
6180sweet
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи