Карбовски изригна! Кого праща във властта

Коментира и работата на ЕС

Карбовски изригна! Кого праща във властта | StandartNews.com

"Конструкцията на правителството е не само нестабилна, тя е налудна.

Някой не станал на европейския химн и според Кирил Петков това е обида за европейските ценности.

Трябва да се отнасяме по-внимателно и критично със съюзите, а не да ги благославяме и да свирим с фанфари, когато стане дума за тях.

Аз лично бих станал, но ако някой не иска да става на чужди химни, бих му казал - добре. Така започваме да губим демокрация - през доброто възпитание и през това да уважаваме съюзи, които май нас не ни уважават и не ни дават много".

Това заяви за БНР журналистът Мартин Карбовски. Той посочи, че не подкрепя напускането на съюзи, само че "Европейският съюз да не се превърне в Съветския съюз и Брюксел да не се държи като Москва"

"Не съм против Европейския съюз, но имам право да бъда", добави Карбовски.

Предлагам да бъдат изпратени санитари в Министерския съвет, започвам да виждам феноменална неадекватност между тези хора, които определят съдбините на нацията, и хората, които са по-надолу - под зам.-министър, тези, които не работят в министерствата.

Повечето хора нямат никакво намерение и не са обсъждали да пращат оръжие някъде, да махат главния прокурор или да се съюзяват, както се е съюзила тази коалиция. Долу дневният ред е съвсем различен.

Докато горе ни занимават с прайд и война, долу се занимават със скара, с бира и с оцеляване - това е типичният български начин за оцеляване".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай