Kакво отличава Тулиум от другите лазери за простатна хирургия?

Kакво отличава Тулиум от другите лазери за простатна хирургия? | StandartNews.com

При състояние, налагащо операция на простатата, мъжът, освен че е стресиран от очакващото го, е изправен и пред сериозно изпитание – да направи избор на хирургичния метод, на който да се подложи.

Вариантите са 2 – класически методи, включващи отворена операция или трансуретрална резекция (ТУР) в зависимост от обема на простатата и съпътстващи заболявания или лазерна хирургия – най-високият клас в лечението.

С какво лазерната хирургия на простатата спечели пациентите?

Няколко са приоритетните очаквания при мъжете, на които се налага операция на простатата:

1. Безкръвност по време на операцията.
2. Бързо възстановяване и възобновяване на активното ежедневие.
3. Минимизиране на риска от следоперативни усложнения.
4. Премахване на постоянния катетър.
5. Запазване на сексуалните възможности.

Лазерната простатна хирургия с Тулиум е в състояние да осигури всичко това. Как?

Тулиум е най-съвременната лазерна система, която надгражда технологично и респективно като ефективност, изобретените преди нея. В България само специалистите на Лейзър Мед работят с четвърто, последно, поколение Тулиум – с 200-ватова мощност. Генерациите започват от 80 вата, минават през 120, за да достигнат 150 и 200.

С Тулиум 200 вата тъканта на простатата се изпарява при най-голяма мощност и при водеща прецизност – само 0,2 мм проникване. Тези параметри дават възможност на хирурга да премахне максимален обем тъкан до самата капсула на простатата с несравнима бързина. Затова и следоперативните резултати са впечатляващи – силна и бистра струя на урината, напълно изпразване на пикочния мехур, нормализиране на честотата на позивите.

Огромно предимство на Тулиум лазер е, че позволява да бъдат оперирани мъже, на които им е била отказана операция по другите методи заради висок анестезиологичен риск или от кръвопреливане. Пациентът се изписва на следващия ден с препоръка 7-10 дни да спазва известен режим, изключващ сериозни физически натоварвания, напъване и вдигане на тежести.

В МЦ Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

тел. 02 4 760 760 моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай