Извънредно. Калин Стоянов с изявление за убийците на Пейо

Какво предполага вътрешният министър

Извънредно. Калин Стоянов с изявление за убийците на Пейо | StandartNews.com

Вътрешният ни министър даде своята теза за бруталното убийство на Пейо Пеев.

"Не изключвам тези две злобни жени сами да са прикрили всички следи". Това коментира вътрешният министър Калин Стоянов за убийството на Пейо Пеев в София.

Той уточни, че по делото се работи активно, както и по версията за евентуална съпричастност на други лица към убийството и най-вече за прикриването на следите.

"Работим по версия за евентуална съпричастност на други лица към убийството и най-вече за прикриване на следите за извършеното убийство. От това, което видях от начина, по който е извършено убийството, което се вижда от клипчетата, не изключвам варианта тези две злобни жени самостоятелно да са прикрили всички следи. Но това е въпрос на изследване, който през следващите дни ще изясним нацяло."

"От самото начало заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР и категорично няма да допуснем ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на служебните задължения", каза пред журналисти в Стара Загора министърът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Чобана
преди 3 месеца

Обществото не го интересува , какво предполага министъра на МВР. А това какви са доказателствата и цялата вина на виновните лица и съответно наказанието за това. Министъра предполага. Господ РАЗПОЛАГА!

Откажи