Иво Инджев със словесен разстрел! Как нарече Путин

Русия се управлява от един боклук

Иво Инджев със словесен разстрел! Как нарече Путин | StandartNews.com

Лъжите на Русия спрямо Украйна са фундаментални. Русия лъжеше до последния момент, че няма да нахлуе в Украйна. И какво стана?! Агресия, която тя нарича миротворческа операция.

Това коментира пред бТВ Иво Инджев. 

Знаете ли каква миротворческа операция наблюдавах днес в интернет?! Как руски миротворци убиват пред очите на един син баща му, на пътя и който се моли на баща си да не умира.

Нека защитниците на Путин да го коментират, ама първо да го гледат, за да видим как ще се измъкнат. Казват, че Путин не е Русия. Напротив. Путин е Русия. Той я управлява, прави с нея каквото си иска и докато руския народ не свали Путин от власт, ще продължавам да смятам, че точно той е лицето на Русия, посочи той.

Путин отдавна е имал това нещо на ум. Той се е готвил с години за този удар. Трупаше милиарди, за да се подготви за момента на санкции, които неминуемо ще дойдат. и те дойдоха. И лъжеше целия свят. Той иска да погълне Украйна. Тя е негова фиксидея. Без нея той не може да постигне така наречената Велика държава, такава, каквато той си я представя, коментира той.

Той иска да присъедини Украйна, но за целта първо трябва да я унищожи. Той се надяваше, че ще унищожи управлението й още като се появи с армията си на границата, но се провали, посочи той.

Русия не се управлява от Толстой, че да я обичаме в момента. Тя се управлява от един боклук, посочи Инджев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай