Голям началник в Би Ти Ви шокира министър! С този въпрос

Веселина Петракиева изненада Демерджиев

Голям началник в Би Ти Ви шокира министър! С този въпрос | StandartNews.com

Интересен епизод от отношенията си с бившия шеф на МВР Бойко Рашков разказа по bTV служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. Неговият предшественик му се обадил за инциден.

В съседи на Рашков влязал човек, за който се предполага, че е с психически отклонения. Рашков уведомил съответното РПУ, а сам тръгнал да следи заподозрения. След като патрулката се забавила, той звъннал на Демерджиев да му направи забележка. Това разказа самият министър в „Лице в лице” по bTV.

„А аз мога ли така да Ви звънна?”, този изненадващ въпрос отправи към Демерджиев водещата Веселина Петракиева, която тази седмица замества Цветанка Ризова. „Разбира се, ако става въпрос за закъснение на полицейски екип, може да ми се обадите”, отвърна съвсем сериозно служебният министър. Той обаче подчерта, че сигналът на Рашков не се потвърдил при негова проверка и полицаите не били закъснели 45, а само 15 минути.

Демерджиев заяви, че не знае защо го напада предшественикът му Бойко Рашков. Той заяви, че в МВР има размествания на екипите, но това е нормално нещо при смяната на ръководството

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай