Джаджи за влюбени

Джаджи за влюбени | StandartNews.com

Свети Валентин чука на вратата и, ако още не сте решили с какво да зарадвате половинката си, е крайно време да го сторите. Дежурните шоколадови бонбони, бутилка вино и букет цветя са чудесен избор, но не за подарък, а в допълнение към него. Няма да сгрешите, ако заложите на джаджите, които са желани и от двата пола. Ето и някои предложенията на "Стандарт", с които може да зарадвате любимия си човек на 14 февруари.

За нея

1. MP3 Player SONY NWZ-E463P

Моделът има изключително подходящ дизайн и цвят за дамите. С него половинката ви може да се наслаждава на любимата си музика с часове, по-точно 50 часа без прекъсване. Плейърът е с 4GB вградена памет, FM радио, гласов рекордер, LCD дисплей и Li-ion батерия. Възпроизвежда MP3, AAC-LC, L-PCM, WMA, AVC, WMV, MPEG-4 и QVGA формати, а цената му е 139 лв.

2. Дигитална фоторамка VIEWSONIC VFM-1036W


Още един чудесен вариант за подарък, с който да изразите любовта си към нея. Дамите обожават снимките и спомените от приятните изживявания, които им носят. Този модел има 10-инчов дисплей, резолюция 1024 х 600, яркост 250 cd/m2 и контраст 500:1. Фоторамката има 128 GB вградена памет, поддържа JPEG, MPEG1/4, MJPEG и струва 179 лв.

3. Лаптоп Sony VAIO Fit 15E SVF1521B1EW
Малък и красив, той е истинско бижу за дамата на сърцето ви. Благодарение на мощните си параметри се справя с всички използвани приложения, като идва инсталиран и готов за ползване с новия Windоws 8. Процесорът е двуядрен Intel Pentium 987 1.50 GHz, RAM паметта е 4GB DDR3L 1600 MHz, а хард дискът - 500GB 5400rpm SATA. Лаптопът е с 15,5-инчов лъскав LED дисплей и видеокарта NVIDIA GeForce GT 740M с 1GB собствена памет. Клавиатурата му е с раздалечени бутони за лесно почистване и много удобно, бързо писане. Цената е 899 лв.

4. Цифров фотоапарат OLYMPUS VH-510 PINK
Зa да е сигурна любимата ви, че снимките се получават великолепно всеки път, е нужно да има добър фотоапарат. OLYMPUS VH-510 PINK ще я впечатли не само с разкошния си външен вид и цвят, но и с възможностите си. Фотоапаратът има широкоъгълен оптичен зум (25-200 мм) и двойна стабилизация на изображението. Поддържа IHS, HDR и 3D технология и прави FULL HD видео с резолюция 1920 х 1080. Батерията му е LI-ION, а цената - 219 лв.

5. Електронен четец Barnes & Noble Nook Wi-Fi + 3G


С него любимото четиво на вашата половинка ще й е винаги под ръка. Barnes & Noble Nook се предлага с Wi-Fi интерфейс и с 3G поддръжка за достъп до интернет навсякъде. Теглото му е 328-343 г. Дисплеят е 6-инчов и използва Vizplex E ink технология. Контрастът и яркостта са много високи, като се поддържа и тъчскрийн технология. Батерията издържа до 10 дни в режим на работа и се зарежда за около 3 ч. Вградената памет може да бъде разширена до 16 GB, за да се съберат до 25 000 книги.

За него

1. Таблет RevoPad M6


Подарете на любимия мъж таблет, за да се забавлява винаги, когато е в движение. Чудесен избор е RevoPad M6, защото се отличава с характерния за този бранд модерен дизайн и компактни размери. Таблетът има 7,9-инчов IPS дисплей с HD резолюция, мощен 4-ядрен процесор 2GHz Intel Atom Z2580 и 1GB RAM. Работи под Android 4.2.2 и разполага с 16GB памет. Може да бъде закупен за 349 лв.

2. Игрова конзола SONY PS4
Едва ли има мъж, който да не подскочи от радост при вида на този подарък. С SONY PS4 ще подарите истинско забавление на вашия любим. Тази конзола има процесор 8-CORE AMD X86-64 CPU, твърд диск 500GB и памет 8GB. Оптичното й устройство е Bluray Reader и възпроизвежда форматите Bluray и DVD. Цената й е 799 лв.

3. HD Flash камера SAMSUNG HMX-QF30BP/EDC


Ако зарадвате любимия с камера, той ще може да заснема с нея всички вълнуващи моменти от съвместния ви живот. HD Flash камера SAMSUNG HMX-QF30BP/EDC е с 20-кратно оптично увеличение и 40-кратно цифрово, лека и компактна. Предлага възможност за споделяне на файлове с вградения си Wi-Fi. А функцията за излъчване на живо дава възможност на приятелите ви да виждат това, което записвате, в реално време. Цена 399 лв.

4. PC слушалки LOGITECH G930 WLESS HEADSET


Да подарим безжични геймърски слушалки на любимия мъж също е страхотна идея. Logitech G930 Wless Headset са с 12-метров обхват. Имат USB приемник, бутони за управление върху самите слушалки, шумоизолираща функция и честотен обхват 20-20 000 Hz. Акумулаторната им батерия работи до 10 часа с едно зареждане. Струват струват 349 лв.

5. GPS навигатор GARMIN NUVI 3597LMT EU LIFETIME
Ако любимият често пътува, това е идеалният подарък за него. А и няма начин да не ви открие и да дойде скорострелно при вас, когато пожелаете. Тази преносима навигацията е с 5-инчов TFT дисплей с резолюция 800x480 пиксела. Разполага с Multi Touch карта на България и Европа, FM трафик приемник и разпознаване на гласови команди. Цената е 659 лв.

USB флашка сърце с камъни Сваровски

Ако джобовете ви напоследък са изтънели, това не бива да е пречка да изразите обичта си към половинката си на 14 февруари. На пазара се предлагат и нискобюджетни, но доста ефектни джаджи. Мъжете могат да зарадват своите възлюбени за празника с USB флашка под формата на сърце - медальон, украсена с камъчета Сваровски за 25 лв. Друго оригинално хрумване е компютърна колонка с форма на цвете за 15 лв. или USB затоплящи пантофки срещу 32 лв. Дамите пък могат да изненадат половинката си с USB хладилник, с който изстудената бира винаги ще е под ръка на любимия им, докато е на компютъра. Цената му е 55 лв. Оригинални са и компютърните мишки и флашки във формата на автомобил, които няма как да не се харесат на силния пол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай