„Девин“ ЕАД с три престижни награди за лидерство и ефективност

Бронзово отличие на Effie Bulgaria, награда за „Утвърдена марка“ и признание TRUE LEADER 2022

„Девин“ ЕАД с три престижни награди за лидерство и ефективност | StandartNews.com

Само в рамките на няколко дни „Девин“ ЕАД бе отличена с три престижни награди за устойчиви успехи в развитието на бизнеса и ефективност в комуникацията.

На 7-и декември на специална церемония Лидия Тасева –  финансов директор на „Девин“ ЕАД, прие от името на „Девин“ наградата TRUE LEADERS от ICAP CRIF Bulgaria, която отличава бизнеси, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2022 г. на базата на официално публикувани данни. Тези достижения са израз на усилията на „Девин“ в посока автентичното лидерство, базирано на отговорност пред обществото и природата.

„Да сме сред отличените 86 компании от общо 300 за нас е доказателство, че инвестициите в икономическото, социално и културно развитие на обществото са правилния път. При нас е въпрос на стратегическа цел да развиваме ефективен и печеливш бизнес, но в същото време да запазваме, мотивираме и обучаваме своите служители, както и да влагаме време, средства и усилия за една по-добра среда на живот тук и сега“, коментира Лидия Тасева, финансов директор на „Девин“ ЕАД.

На 5-и декември „Девин“ получи наградата в категория „Утвърдена марка“ по време на 17-ия Коледен форум на най-голямата национална кампания в подкрепа на земеделския сектор „Да! На българската храна“.  Отличието прие отново Лидия Тасева от д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. „Стандарт“ отличи DEVIN като утвърдена марка по повод 30-годишнината на компанията, която за три десетилетия се наложи като стандарт за качество в сектора на минералната и изворна вода.

Преди седмица кампанията „Пчелите никога не лъжат“ на DEVIN Изворна и Nitram бе отличена с бронз в най-оспорваната категория – „Стоки“ – на престижните награди за рекламна ефективност Effie Awards 2023.

DEVIN Изворна е първата българска марка вода, която следи качеството на околната среда край своя извор в партньорство с международната организация BeeOdiversity“, пояснява Рени Ананиева – бранд мениджър на DEVIN Изворна. „BeeOdiversity анализира прашеца, който пчелите събират, като изследва по 22 показателя качеството на околната среда в района на извора. Така сме сигурни, че DEVIN Изворна е 100% чиста и недокосната от човешка ръка.  Това отличие за нас показва не само ефективността на посланието на DEVIN Изворна, но и доказва колко потребителите оценяват качеството на продуктите ни“, допълва тя.   

===

За „Девин“ ЕАД

От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на минерална и изворна вода в България. Изворите и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.  

„Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.

От март 2022 г. „Девин“ ЕАД е носител на престижния сертификат B Corp™, който отличава компании, отговарящи на най-високите социални и екологични стандарти и поемащи дългосрочен ангажимент за положително въздействие върху обществото.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай