Бургас е в шок! Кое погуби младия шеф от летището

Голяма драма с близките и колегите му

Бургас е в шок! Кое погуби младия шеф от летището | StandartNews.com

"Не мога да повярвам още... Заснел си последният залез преди да отлетиш към небесата! 🙁 Мир и светлина за душата ти, Ванко"

"Светъл път на душата ти и нека намери покой в последния си полет 😔 Не мога да повярвам."

"Все още не можем да повярваме.. светъл път към небесата, Ванка!"

Това са част от коментарите.

Бургаският сайт "Флагман" съобщава, че тялото на 44 годишният Иван Кубаков е открито в банята вчера в апартамента му на ул. "Батак", с прерязани вени.

Драмата, която шокира всичките му съседи, е голяма, тъй като Иван е познат като усмихнат мъж, смел авантюрист с над 100 скока с парашут.

Той бил домоуправител на кооперацията си. Иван бил завършил Бургаския механотехникум, а след това учил в Московския технически университет.

От доста години работел на Летище Бургас и се издигнал до важна управленска позиция със сериозно възнаграждение, разказаха негови близки.

Останал обаче сам, няма нито жена, нито деца. Преди няколко месеца, негова съседка – рускиня, го запознала с красива украинка, по която Иван хлътнал до уши. Разказвал, че е много влюбен и това било жената на живота му.

Буквално преди няколко дни обаче се разбрало, че украинката се е завърнала в родината си. Иван бил много депресиран, разказаха негови съседи, но всички мислели, че скоро ще му мине. В събота той минал да събере входните такси от съкооператорите и тогава за последно бил видян.

В неделя не отговарял на позвънявания на приятели. Един от най-близките му другари - бургазлия, който е добре познат в града и инструктор по въздушни скокове, силно се обезспокоил за Иван. Той го потърсил и на адреса му, но никой не му отворил, след което се обадил в полицията.

Полицаите разбили входната врата и се ужасили от гледката. 44-годишният мъж лежал в локва с кръв в банята. Издъхнал е поне преди 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай