Брутална реклама на Слънчев бряг! Пълно разпищолване за британците

Документалният филм „Извънредно в Слънчев бряг” ще бъде излъчен утре

Брутална реклама на Слънчев бряг! Пълно разпищолване за британците | StandartNews.com

Потресаващ материал за Слънчев бряг публикува весник The Sun ден преди да излезе и документален филм за купоните на „Слънчака”, пише "Флагман".

Две млади жени свалят горнищата на банските си, за да се възползват от новата промоция за безплатен вход към увеселителен парк. В бар наблизо мъж се съблича чисто гол малко преди да припадне пиян след поредната игра по надпиване, а двойки се опипват на дансинга. На метри от там пък полицаи помагат на пенсионер, който е толкова пиян, че дори не помни къде се намира хотелът му. А се оказва, че е точно отсреща.

Добре долшли в Слънчев бряг,  България – мястото, където британцските туристи дивеят като невидели.

И докато Амстердам заплашва с арест англичаните, които правят същото там, то в Бълария пристигането на тези млади хора се очаква с нетърпение.

Тази зима българският курорт Банско беше „превзет” от такива, основно заради репутацията му – евтин алкохол, купон до зори и ски на добра цена. Само на 400 километра е и Слънчев бряг, където картината е същата.

Всяка година около 100 000 британци вилнеят в хедонистичния курорт, който държи от 5 години най-ниските цени в Европа. На какво толкова се радват?

Холи и Деми

Бирата е 80 пенса (0.8 паунда), баровете продават „Виагра” като желе, а парти с неограничен алкохол струва едва 30 евро – колкото е и хотелската стая на вечер. Купонджии  могат да бъдат видени на покритите с повърнато тротоари да вдишват райски газ от балони. Британският в-к „The SUN” ни запознава с няколко туристи в Слънчев бряг, а скоро предстои и да излезе 6-часов документален филм, озаглавен „Извънредно в Слънчев бряг”.

20-годишните Холи и Деми се възползват от новата промоция – безплатно возене на атракция, ако се качат без горнище. Лицето на Деми е осеяно с белези, липсва ѝ половината преден зъб. „Това е Блекпул, само че в чужбина!”, вика тя и сочи към лицето си.

„Направихме го, защото искахме да се разбием! Урокът е научен: Не давайте на никого да се качва да го носите на рамене, когато сте пияни и определено не бягайте, защото ще трябва да платите много пари”, допълва тя.

Двете смучат райски газ от балон и се татуират. Деми си пише на бедрото „Пуши трева всеки ден” на арабски, а Холи си слага пеперудка на трицепса. „Не говоря арабски, ама ако нашите питат, ще им кажа, че пише „Живей, смей се и обичай” (популярен, но прекалено изтъркан „девиз”, свързван обикновено с глуповати жени в англоговорящия свят, бел.а.).

Слънчев бряг е толкова брутална дестинация през лятото, че всяка година се налага 40 полицаи от цялата страна да бъдат командировани там, а 130 спасители патрулират 5-километровия плаж. Работата на пожарникарите пък се увеличава десетократно.

Клуб „Викинг” е най-голямото заведение в курорта и редовно провежда партита за запознанства. Собственикът – 30-годишният Цветан Флоров, казва за документалния филм: „Младите британци са като диви животни. Опитват се да правят секс в клуба. На някои им се усмихва късметът. Затова и раздаваме кондоми – поне да е безопасен секс”.

Мейсън, на 21 години от Есекс, съобщава без резерви, че има 20 презерватива за 10-дневния си престой. Може да бъде видян на бар кролове, гълтащ шотове един след друг и ближещ алкохол от гърдите на някоя млада полугола българка. После ще я закара в хотелската стая, но няма да му излезе късметът, тъй като приятелите ѝ нахлуват в стаята и развалят купона.

Той признава: „Оптимистичен съм за кондомите, но пък знаеш ли... Искам да е*а милфка (милф идва от MILF, което пък на свой ред значи „Mother I’d Like to F*ck”, превеждаме го без цензура, защото младият великобританец говори точно по този начин пред камерите, бел.а.). Искам и да е*а много чуждестранни птички, щото обичам чуждестранните птички”.

19-годишният Оли от Хемпшир пък е профукал хилядарка за стриптийз още в първия си ден. Той и приятелчето му Оли казват, че нямат други амбиции „освен да се приберат у дом цели”

Вестникът не уточнява защо ни рисува тази картина по такъв натурален начин, но пък заключва:

Общо взето, местните се радват британците да хвърлят парите си в Слънчев бряг. Таксиджиите обичат да се пазарят, а ресторантите сервират 3-степенно меню с вино за около 20 паунда. Можете да изтрезнеете с кафе за 60 пенса.

Но пък местната полицайка Десислава Горанова предупреждава: „Слънчев бряг е курорт с две лица. От една страна природата е невероятна, плажът прекрасен, но в същото време има и престъпници, пияни хора и надрусани. През деня курорът е цветен – хората се забавляват, радват се на плажа. През нощта обаче централната част претърпява промяна, клубовете отварят, пълни се с хора, които нямат морал, има много алкохол и много наркотици. По мои наблюдения обичайният турист от Острова изглежда така – бледа кожа, леко пълен, носещ колкото се може по-малко дрехи, винаги шумен и нарисуван с татуировки”

Друг неин колега – Емил Тончев, добавя: „Британците създават най-много проблеми, защото не носят на алкохол и не знаят как се пие. Българите имаме ракия, те пият бира. Ние изтрезняваме като пием бира. Те идват на почивка и тотално губят връзка с главния”.

Документалният филм „Извънредно в Слънчев бряг” ще бъде излъчен утре и ще е съставен от шест епизода по 1 час.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай