Борисов стана артист! Култов канал го включи във филм

Става въпрос за Нешънъл Джиографик"

Борисов стана артист! Култов канал го включи във филм | StandartNews.com

Специфичният "български модел - цар, бащица, генерал, спасител, силна ръка" може да бъде полезен за света, като се изучава от икономисти и социолози с оглед на това какво не трябва да се прави, за да не се провалят нациите. 

Институционалният модел на България напомня по-скоро постколониална държава в Субсахарска Африка, отколкото на модерна европейска държава. 

Бойко Борисов се появи във филм на "Нешънъл Джиографик". Там той играе футбол с известни международни мафиоти. Наречен е "бившият шеф на българските тайни служби".

National Geographic е излъчил убийствен филм за непостроения Коста дел Кроко край Царево. Запис в социалните мрежи бе публикуван в профила на Слави Трифонов, който определи историята за "много поучителна", предаде Новините.бг.

Строителството на комплекса започна през 2007 година и мнозина го определиха за изцяло нов град, защото капацитетът му бе за 2500 души. В него бе планирано да има петзвезден хотел, жилищен и търговски комплекс, бизнес център, административна сграда, болница и др., с обща разгъната застроена площ от над 60 хил. кв.м.Завършването на проекта се очакваше през 2009 г., но тогава строителството спря и днес бетоновият комплекс прилича на призрачен град.

Залезът на "Коста дел кроко" настъпи не само заради задължения на предприемача към финансиращата банка и строителя в годините на кризата за ваканционните имоти, но и заради проблеми със самия инвеститор.

Преди повече от 8 години частен съдебен изпълнител се опита да продаде непостроения комплекс за малко над 1 млн.лева, но нямаше кой да го купи, напомня "Флагман".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай