Близки на Гришо се обявиха против Никол

Приятели на звездата намекват, че певицата е виновна за срива на българина на корта

Близки на Гришо се обявиха против Никол | StandartNews.com

Григор Димитров е подложен на масирана психологическа атака от страна на приятели и роднини. Причината е, че близките на звездата не одобряват връзката му с певицата Никол Шерцингер.

 

Припомняме, че наскоро двамата се бяха изпокарали, дори се стигна до кратка раздяла, но искрите отново пламнаха и българинът и американката отново се събраха... и пак го удариха на живот – този път в Лос Анджелис.

От обкръжението на Гришо обаче са категорични, че основната причина за неговия срив на корта се крие в американската певица.

„Първо му намеквахме, после директно му казвахме да остави Никол. Та тя е като пиявица, която му изсмуква топките. А без топки, разбирайте без характер и психика, прогресът е немислим”, категорични са авери на най-добрия български тенисист за всички времена, цитирани от Блиц.

Против връзката му с Никол е и неговият баща Димитър. Той обаче нямало как да бъде краен при разговорите си със сина си. Но често му правел намеци, че с американката всичко е изчерпано и е добре да настъпи промяна.

„Никол е вече на 40 години. Едва ли мисли за деца и семейство. Тя обича този си начин на живот – купони, пътувания, секс и адреналин на макс. Но тези неща са до време. Хубаво е Григор наистина да помисли за рязък завой в друга посока”, философски заключават негови близки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай