Бившата на Пепи Еврото проговори за мебелите. Голяма изненада

Ето версията на Любена Павлова

Бившата на Пепи Еврото проговори за мебелите. Голяма изненада | StandartNews.com

Бившата съпруга на Пепи Еврото Любена Павлова също проговори защо полицията е носела мебелите, които дамата е закупила в "Икеа".

ВИЖ ОЩЕ: Полицията с официално обяснение за мебелите на жената на Пепи Еврото

„Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила капацитета, що се отнася до носене на багажи“, коментира бившата жена на Петьо Петров.

ВИЖ ОЩЕ: Потрес! Кой мъкне мебелите на бившата на Пепи Еврото

Павлова призна, че на публикуваните снимки е тя и уточни, че се движи с охрана, която й е назначена официално.

Тя обясни, че бременността й вече личи, като първо на помощ за мебелите се е притекло случайно преминаващо момче, а след това и униформеният служител.

С постановление на Софийски районна прокуратура до директора на СДВР е възложена денонощна лична физическа охрана от органи на СДВР на Любена Павлова, бившата съпруга на Петьо Петров, посочиха от МВР за bTV.

На 18 юни охраняваното лице отива на пазар в голям мебелен магазин. След това тя среща трудности при натоварването на мебелите в автомобила си.

Първоначално служителите на МВР отказват да качат мебелите, но тъй като дълго време никой не се отзовал да помогне на жената, а подземният гараж е определен като високорисково място, с цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките единствено с цел по-бързото им оттегляне, се допълва в позицията на МВР по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай