Петък,

Астролог, предсказал войната: Живеем в политически лунапарк

От: Агенция Стандарт -
1297
Астролог, предсказал войната: Живеем в политически лунапарк
A
A
A

Пред Мариан Станков-Мон Дьо застана Силва Дончева. Историк по образование, последовател на Петър Дънов и астролог, който преди две години в интервю за Нова предвиди в своя прогноза войната.

Нациите са изградени върху истории. Една такава ще разказват украинците

Не само в тези мрачни дни, а и в следващите десетилетия. Киев, който всички в бившия Съветски съюз наричаха „майката на руските градове“, днес е разглеждан от руската власт като лека жена, която се е продала на Запада. Така на 24 февруари тази година, в 5 сутринта, светът се събуди във война, която Русия започна в Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски отказа да бяга от Киев и поиска от Америка вместо превоз, боеприпаси. От Змийския остров - ключов за защитата на Черноморската граница на Украйна 13 украински войници казаха на руски военен кораб да „върви на майната си“. И народът на Украйна, който се опитва да спре руската инвазия с телата и животите си. Буквално! Светът се обединява, за да спаси Украйна, поставяйки Русия в пълна изолация. Гневът удари дори пазара на руска водка. Това е материалът, от който са изградени нациите. В дългосрочен план тези истории са нещо повече от танкове.

Последните години за човечеството бяха кутия пълна с изненади. Астролозите винаги са имали обяснение за събитията в наши дни. Някои не просто бяха прогнозирани, те се случиха реално.

„Имаме опасно движение на Марс, нещата могат да станат много по-агресивни. Най-лошият вариант е да имаме класическо военно противопоставяне на военни сили. Може да измислим 50 сценария и да се случи 60-ти. Трудно се предсказва, ситуацията е непредвидима”, добави тя.

Тя прогнозира, че ще има смяна на елитите към такива, които биха въвели все по-строг държавни уредби.

„Ние сме в свят, който започна на 12 януари 2020 година. Той е с хоризонт над 30 години. За тези години ще бъдем сякаш в странен политически лунапарк. Нещата не са много нормални, алогични и абсурдни са. През две години ще ни слагат на различни въртележки”, каза още тя.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички