Ахмед Доган на 67, подаръците – на патерица

Мечтата му е да види рестарта на държавността

Ахмед Доган на 67, подаръците – на патерица | StandartNews.com

Какво може да си пожелае човек на 67 години, който е прекарал целия си активен живот в политиката, изтърпял е на гърба си всичко – и славата, и сатанизирането? Почетният председател на ДПС Ахмед Доган преживя и затворническата килия, и бутафорния преход. За последните три десетилетия той не само изкачи политическия връх, но остана там, загледан в бъдещето.

Видя необходимостта от етнически мир и го конструира. Мечтаеше за България в ЕС и НАТО, случи се. Милееше да види партията си – единна, силна, модерна, родолюбива, създаде я.

Затова и за първи път си пожела подарък за рождения ден, макар и на патерица.

„Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори“, каза още през февруари на депесарите Доган в специално обръщение към тях. Защото е убеден, че с експертността и визионерството си именно ДПС държи ключа към рестарта на забуксувалата ни държава. Както и че успехът на партията му е гарант за по-доброто бъдеще на страната.

Доган не само жадува да види как се възстановява държавността, как се ускорява икономиката, как се завръща демокрацията.  Доган е политикът, който е доказал, че сбъдва и най-смелите си мечти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай