15 селфита за разбирачи

15 селфита за разбирачи  | StandartNews.com

Заниманията със селфита датират от няколко години и съвсем естествено породиха куп популярни вариации, инспирирани както от масите, така и от звездите на шоубизнеса. Начините да заснемете от разнообразни ъгли еднообразното ви лице са много, а тук ще представим 15-те най-популярни метода. Преди да ги разгледате не забравяйте, че психолозите вече единодушно отсъдиха: селфито е заболяване.

Гледай какво имам

Селфито от този тип недвусмислено показва някакви телесни прелести. Лицето умишлено е в сянка, а на преден план е това, което е на заден. Популярен метод най-вече на фитнес мацки от трофеен тип, с големи природни дадености. Идеята е ясна: аз съм скъпа жена, имам какво да дам, ако ти ми осигуриш неща, които да получа. Класика.

Неделя сутрин

Мързеливо селфи в леглото, показваща добре овладяна леност, вътрешно спокойствие и благоразположение на духа. Въплъщава удоволствието от летаргията и приканва гледащите да не се потрошават от работа, а да се отдадат на почивка.

Крака и море

Ще дойде скоро и този момент. Незнайно как, но се превърна в мода - да легнеш на шезлонг, да изпънеш крачета и чинно да заснемеш безкрайността на хоризонта, нарушена от възнеприятните ви крайници. Определено при жени изглежда по-секси, отколкото при мъже. И затвърждава правилото, че колкото по-безумно е едно нещо, толкова по-бързо се превръща в масова мания.

Ох, баня

Особено битово еротично селфи, с много фаянс и огледала, което почти винаги създава грозни и тъпи снимки, но незнайно как продължава да се задържа като всеобщ синдром. Единственото предимство да се щракнеш в банята е, че поне не си се щракнал в тоалетната.

Ям, следователно съществувам

Да запаметиш момента на яденето е най-сигурният довод, че отдаваш на храната по-голямо внимание, отколкото е нужно. А и е странно. Айде, да се заснемеш пред Айфеловата кула, долу-горе, става. Но всеки принципно има достъп до храна. Кое е това ястие, че пък толкова да впечатли гледащия.

Фитнес откачалките

Пълно е с такива. Сякаш тялото ти е такова само като си във фитнеса и като излезеш вече не става за нищо. Селфито може да регистрира напредъка и вкъщи, защо е нужно това да става в ужасните фитнес зали? Освен това, винаги има опасност да щракнеш някой много по-готин от теб, който стои на заден план.

С известни

Автографът вече е напълно дискредитиран. Защо ти е някаква завъртулка от известен човек, когато можеш директно да се щракнеш с него и после да трупаш лайкове във Фейсбук?

Патешко лице

Кой и как е решил, че да нацупиш устнички пред камерата е ужасно секси, не е ясно. Ще се знае само, че в началото на новия Милениум хората на планетата внезапно са откачили и са започнали масово да правят патешки физиономии пред камерите, разчитайки че...Всъщност на какво?

Пародия

Единственото селфи, което е убежище за хората с малко повече вкус и малко по-малко нарцисизъм. Да пародираш останалите е неизбежния изход за анти нарцисите с трезва преценка за живота, света и всичко останало.

С обувки

Страшна работа. Направиха женски обувки, в които можеш да втъкнеш телефона и да селфиш по цял ден. Изумителна иновация.

Последвай ме

Follow me манията разтърси света през лятото на миналата година. Идеята бе на турски фотограф, който се заснемал така с приятелката си, когато обикаляли света. Идеалният вариант за влюбени пътешественици. Подобни снимки са красиви, а и някак трогващо еманципиращи, тъй като жената винаги има водеща роля.

Брелфи

От "breastfeeding" - кърмене. Покрай истерията с моловете е особено актуално. Използва се едновременно за обществена позиция и тежко форма на майчинско самолюбие, което за съжаление понякога съпътства иначе великата тайна на раждането.

3D

3D селфито разчита на сложна конфигурация от огледала и ако е майсторски направено постига вълнуващ ефект. Не го правете ако нямате поне малък усет за геометрия и визуалната перспектива е втората, която ви липсва, след тази в живота.

След секс

Заменя считаното често за досадно гушкане в леглото или задължителната цигара за разпускане след любовните ласки. Вместо това си правите няколко полууморени снимки и ако нямате жалост ги пращате на други, че да завиждат. Пък може и да не завиждат, кой ви знае що за хора сте.

С колан

Особено интересен парадокс. Пътешестваш, за да избягаш от социалната си среда, а първото, което правиш е да съобщиш на социалната среда, че пътешестваш. Номерът става със селфи, при което акцентът е вперената ви в пътя не дотам приятна физиономия и коланът, който минава през тялото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай