Открит урок на курс по английски език по метода Сугестопедия за възрастни в езикова школа Easy Way

Сугестопедията е международно признат, по-различен и ефикасен начин да научиш и проговориш английски език.

Открит урок на курс по английски език по метода Сугестопедия за възрастни в езикова школа Easy Way | StandartNews.com

Искате да научите английски? Нямате време? Трудно ви е? Започвали сте много пъти, но всеки път оставате на първо ниво? Разбирате всичко, но се притеснявате да говорите? Всичко колеги в офиса знаят езика перфектно и не можете да се отпуснете? Сложете КРАЙ!Методът със сложно за произнасяне име е обявен от ЮНЕСКО още през 70-те година за най-лесен начин за научаване без напрежение. С него учите не само над три пъти по-бързо, но помните по-дълготрайно и преодолявате притеснението да говорите пред приятели и познати.

Заповядайте на открит урок на 29 април (петък) от 17.00 ч. или на 30 април (събота) от 11.00 ч. в новият офис на Сугестопедия център Easy Way.

Адрес: кв. Южен Парк 28А

Всички присъстващи на открития урок ще получат отстъпка за курс по английски език от предстоящата програма, ще могат да говорят с квалифициран преподавател-сугестопед с над десетгодишен опит в областта на сугестопедията и ще имат възможността да преживеят магията на сугестопедията.

  • Сугестопедията е международно признат, по-различен и ефикасен начин да научиш и проговориш английски език. Предлагаме различни курсове, от A1 до B2, за всички възрастови групи. Лесният път към английския език.
  • В учебния процес на тази утвърдена българска образователна методика са включени много музика, класическо изкуство и забавни ролеви игри, с които ще се научиш да четеш, слушаш и разбираш английски език. Съчетай полезното с приятното.
  • Сугестопедията е метод, чрез който бързо, лесно и с много забавление да научиш английски език. Това е възможно чрез създадените от нас учебници, учебни материали и езикови игри.

Повече информация можете да откриете на сайта на сугестопедична школа Easy Way - https://suggestopediaen.com/home

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай