Зверство в Червен бряг. Убийство и самоубийство

Ревност е причина на ужаса, смразил цяла България

Зверство в Червен бряг. Убийство и самоубийство | StandartNews.com

Източник: GlasNews.bg

Зверство в Червен бряг. Убийство и самоубийство смразиха града и цялата страна. В дъното на ужаса е болезнена ревност.

Изгарян от нея, 57-годишният Коци Костов уби жена си Десислава Маринова, а след това и себе си. 

Престъплението е извършено тази нощ с нож в дома на родителите на жената. Малко след това мъжът слага край на живота си в неговия дом, който купил преди месеци.

Извършва се разследване под ръководството на прокуратурата.

Жертвата е на 42 години. Двамата живеели заедно от 2002 г. От около 20 години пребивавали в Испания. През 2016 година те сключили граждански брак. Към края на 2023 година жената се завърнала в България, заедно с двете им деца. 

Тя два пъти подавала молби за развод до Районния съд, които впоследствие оттегляла. В началото на 2024 година жертвата подала молба до съда за издаване на заповед за защита от домашно насилие. Малко по-късно тя оттеглила молбата, като издадената заповед за незабавна защита била обезсилена и делото било прекратено.

До момента на убийството двамата съпрузи, заедно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и обитавана от родителите на съпругата. Днес сутринта майката на жертвата намерила тялото ѝ в семейната спалня. 

При извършения оглед по тялото на убитата са констатирани шест прободни рани – четири в областта на врата, една в областта на мишницата и една в гърба. 

В същата стая, където е открито тялото на 42-годишната жена, е намерен и нож, с който, според първоначалната версия, се предполага, че е извършено престъплението.

Източници: БЛИЦ и GlasNews.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Жена от квартала
преди 2 седмици

Максим Каракаш да не е закопал вече жена си Таня. От толкова креватни гимнастики с любовницата си бизнес асистентка в една от фирмите му, бизнесменът тотално е обърнал гръб на семейството си. Жена му реве и се тръшка по съседи, а сина му отдавна го е зарязал на произвола на съдбата в чужбина. А любовницата му е фурия и харчи парите му.

Откажи