Петък,

Зловещи подробности за Калоян, който застреля Кристина

От: СТАНДАРТ -
3345
Зловещи подробности за Калоян, който застреля Кристина
A
A
A

Нови, зловещи подробности излязоха за 34-годишният Калоян, който бе задържан за убийството на бившата си приятелка Кристина. Трагедията е неописуема - утре детето на Кристина има рожден ден.

ВИЖ ОЩЕ: Кървавата бележка на убитата Кристина: Той ме тормози!

Мъжът има 2 стари присъди - за закана за убийство на друго бивше гадже и палеж на колата на нейния нов избраник. По тях е осъден условно, съобщи "Флагман".

Кристина е знаела за буйния нрав на Калоян, опитала се е да избяга и дори оставила бележка, че ако нещо се случи с нея виновник е бившият й приятел. Разследващите са открили и иззели оръжието, с което тя е застреляна. Оказало се, че пистолетът е на новата приятелка на Калоян, която е военен.

Мъжът е задържан вчера, като от самото изчезване на Кристина бил под наблюдението на полицията. Тя е видяна за последно на 3 април. Предстояло й служебно пътуване, за което Калоян знаел. Двамата били колеги.

Междувременно един от приятелите на Калоян - Георги Трендафилов разказа, че се е свързал с него преди няколко дни.

„Познавам Калоян от около 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на полицаите“, разказа пред bTV Трендафилов.

Той обясни, че връзката между него и Кристина е приключила преди 5-6 години. Впоследствие двамата работили в офис на мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални отношения.

Първоначално, докато още е бил афектиран от раздялата, Калоян споменавал Кристина, но отдавна е спрял да мисли за нея. След това е имал и други връзки, твърди Георги.

Георги го определи Калоян като "леко избухлив", но "добър приятел, който винаги бил готов да помогне".


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com