Зловещи подробности за Калоян, който застреля Кристина

Стана ясно чий е пистолетът

Зловещи подробности за Калоян, който застреля Кристина | StandartNews.com

Нови, зловещи подробности излязоха за 34-годишният Калоян, който бе задържан за убийството на бившата си приятелка Кристина. Трагедията е неописуема - утре детето на Кристина има рожден ден.

ВИЖ ОЩЕ: Кървавата бележка на убитата Кристина: Той ме тормози!

Мъжът има 2 стари присъди - за закана за убийство на друго бивше гадже и палеж на колата на нейния нов избраник. По тях е осъден условно, съобщи "Флагман".

Кристина е знаела за буйния нрав на Калоян, опитала се е да избяга и дори оставила бележка, че ако нещо се случи с нея виновник е бившият й приятел. Разследващите са открили и иззели оръжието, с което тя е застреляна. Оказало се, че пистолетът е на новата приятелка на Калоян, която е военен.

Мъжът е задържан вчера, като от самото изчезване на Кристина бил под наблюдението на полицията. Тя е видяна за последно на 3 април. Предстояло й служебно пътуване, за което Калоян знаел. Двамата били колеги.

Междувременно един от приятелите на Калоян - Георги Трендафилов разказа, че се е свързал с него преди няколко дни.

„Познавам Калоян от около 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на полицаите“, разказа пред bTV Трендафилов.

Той обясни, че връзката между него и Кристина е приключила преди 5-6 години. Впоследствие двамата работили в офис на мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални отношения.

Първоначално, докато още е бил афектиран от раздялата, Калоян споменавал Кристина, но отдавна е спрял да мисли за нея. След това е имал и други връзки, твърди Георги.

Георги го определи Калоян като "леко избухлив", но "добър приятел, който винаги бил готов да помогне".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай