Неделя,

Зловеща история. Бременна е заклала майка си

От: стандарт -
258
Зловеща история. Бременна е заклала майка си
A
A
A

 

Зверско и изключително зловещо убийство продължава да втрещява хората в димитровградското село Каснаково. Вчера стана ясно, майка е била брутално убита от 32-годишната си дъщеря.

Днес обаче става ясно, че тя е бременна в 7-я месец. Кървавата драма се е развила поне преди 4 дни. Това сочат първоначалните признания пред криминалисти на единствената арестувана като заподозряна в убийството дъщеря Дениза, пише Монитор.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:Зловещо убийство на майка

Майка й Петя е на възраст между 52 и 55 години, според хора от селото. Жената работела като социален асистент на възрастни хора в Австрия. Работела по схемата един месец там, един месец почивка в България.

В началото на миналата седмица тя отишла да види бременната си дъщеря в Каснаково. Там двете се скарали и щерката Дениза изпаднала в ярост. Убила е майка си с няколко удара с тъп предмет, вероятно с обратната страна от към острието на брадва.

След това продължила да кълца майка си с острието на сечивото. Отсякла крайниците на жертвата, а накълцания труп завила в килим. Отгоре хвърлила брезентово платнище и затрупала с автомобилни гуми.

Вероятно зловещото убийство е станало във вторник. Тогава другата дъщеря на Петя, която живеела с мъжа си в София й за пръв път позвънила по телефона, но майка й не отговорила. След като това се повторило, тя започнала да търси познати и роднини. Тревогата й се засилила, защото няколко дни никой не бил виждал или разговарял с майка й.

Когато отишла с мъжа си да види сестра си в Каснаково, открили потресаващата гледка в къщата. Това станало в петък следобед.

„Чухме писъци и след малко дойдоха полицейски коли с включени сирени. Три патрулки спряха пред къщата и блокираха махалата“, разказаха комшии на убитата.

Все още се изяснява деня на убийството. На този етап от прокуратурата и полицията не са излезли с официални данни за смразяващото кръвта убийство.

Арестуваната Дениза е направила пълни самопризнания, научихме от запознати с разследването. Очаква се всеки момент арстът да бъде обявен, а прокуратурата да предяви обвинение към бременната Дениза.

Според хора от селото тя била психически нестабилна. Имала дете на 7 годинки, което било в първи клас. „Момченцето живее с баща си в друга къща в Каснаково. Прибраха го, защото тя не се грижеше добре за детето. Беше притеснена и изнервена, вероятно и защото нямаше мъж до себе си“,  предположиха комшиите. Но недоумяваха какво може да е отключило в 32-годишната жена такава ярост.

Според запознати със случая убийцата е вменяема, макар и да била в депресивно състояние. Дали може да носи наказателна отговорност обаче най-вероятно ще реши съдебно-медицинска експертиза.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com