Задържаха майката на пребитото дете

Издирват бащата, търсят и приемни родители за пребитото 3-годишно дете

Задържаха майката на пребитото дете | StandartNews.com

Полицески патрул е задържал днес 31-годишната майка от Перник, която жестоко би 3-годишната си дъщеря в гърдите и потресе всички с клип, разпространен в социалните мрежи.

Във Фейсбук майката показва как бие и тормози дъщеря си. Клипът е публикуван от потребител с думите: "Така... докога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова (б.ред. жестоката майка)- това ли е начина да върнеш мъжа си ?? Ще те изям, да знаеш!".

"Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене, ей така", казва майката и удря дъщеричката си в гърдите с юмрук, а след това по други части на тялото. Момиченцето, което още е с памперс, плаче и казва "Не, мамо".

Сигналът за проявена жестокост към малкото дете е постъпил от граждани тази вечер, съобщиха от полицията. Незабавно на адреса на майката е изпратен  полицейски патрул, майката -насилник е в районното управление. С детето са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“.

Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват. Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини.

Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство.

От  социалното министерство призоваха медиите да изтрият клипа, за да запазят достойнството на детето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай