Задържаният за убийство германец се обеси

Задържаният за убийство германец се обеси | StandartNews.com

Бургас. Задържаният за убийство на свой съгражданин 34-годишен германец се е обесил на кабел в следствения арест в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Снощи около 22, 55 часа в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение за инцидент в следствения арест в Бургас, при който на кабел за кабелната телевизия се самообесил обвиненият за убийство на свой сънародник  Ролф Гремел. Той е обвинен в убийството на Хенри Щендберг на бургаския плаж преди дни. Касапинът бе разпорил с нож корема на 48-годишния Щендберг и нанесъл още 15 удара по слабините и врата му. Двамата пристигнали на почивка у нас заедно от Германия.

След сигнара за самоубийство в следствения арест се отзовала следствено-оперативна група, в която се включили и разследващ полицай и съдебен лекар. Те констатирали смъртта на задържания. Трупът му е изпратен за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” – Бургас, като данните от приключила току-що аутопсия потвърждават причината за смъртта – самоообесване.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай