Задържаха 49- годишен в Момчилград за хулигански действия към екип на спешна помощ

Задържаха 49- годишен  в Момчилград за хулигански действия към екип на спешна помощ | StandartNews.com

Кърджали. За хулигански действия към екип на спешна помощ А.М./49/ е задържан в РУП-Момчилград, съобщиха от ОД на МВР Кърджали.

Инцидентът е станал в петък миналата седмица. Около 22,30 часа медиците били изпратени в село Сушево за посещение на 17-годишен болен. При пристигането бащата на момчето се нахвърлил с ругатни и обиди към медицинския екип. Образувано е бързо производство за хулиганство.

От полицията съобщават и за два сигнала за нанесени щети на МПС. Изпочупени били всички стъкла на лек автомобил "Опел" в Момчилград. Колата била паркирана на ул."Маказа" в града. При извършените издирвателни действия полицаите заловили извършителя на деянието – Е.Х./26/, който е задържан в управлението. Причините за акцията са в процес на изясняване. Образувано е бързо производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Също в Момчилград полицаи задържаха Т.Б./40/ за нанесени щети на лек автомобил "Фолксваген" след свада със собственика му. Инцидентът станал в заведение пред бензиностанция в Момчилград на 30 юни. Т.Б. влязъл в спор с 39-годишен, след което с пепелник счупил панорамното стъкло на колата му и ударил опонента си с бутилка в главата. Веднага след това извършителят на деянието се беше укрил. При специализирана операция вчера е установен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай