Учителка краде системно от магазин в Лом

Учителка краде системно от магазин в Лом | StandartNews.com

Ломска учителка краде бонбони от магазин. Зрители на Нова телевизия сигнализираха за дребната кражба, която обаче не е първото подобно нарушение на жената.

Собственичката на магазина Елеонора Георгиева разказа, че преподавателката в основно училище в града е редовен клиент и това не е първото й провинение. Тя редовно "пазарувала" по този начин. Броени дни след поставянето на охранителни камери в магазина учителката била уличена отново.

"Ментовите бонбони, които взима, са на незначителна стойност", разказа Георгиева. Тя е наясно и със схемата, по която учителката краде - жената оставяла чантата си, докато на витрината служителката й отмерва някакъв хранителен продукт, а през това време тя прибира дребни стоки, без да ги плати.

"Тази жена възпитава нашите деца", възмутена е собственичката на магазина в Лом. Тя призна, че не сигнализира полицията, защото не вижда смисъл. Все пак Георгиева се е опитала да говори с учителката, но тя останала съвсем невъзмутима и заявила, че е внесла бонбоните отвън.

Оказва се, че след направена ревизия в магазина най-голяма липса е установена именно при бонбоните и дъвките, което означава, че и други хора ползват същия модел на "пазаруване".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай