Петък,

Спецакция в Секулово заради бой за момиче

От: Стандарт -
Спецакция в Секулово заради бой за момиче
A
A
A

Мащабна специализирана полицейска операция, насочена против битовата престъпност и нарушения на правилата за движение по пътищата, се провежда в село Секулово, община Дулово, информираха от пресцентъра на прокуратурата. Повод за операцията е конкретен случай с масово сбиване, при което е пострадал човек. Това се е случило на 10 юни тази година. Първоначално между две групи започнали словесна разправия, която прераснала в побой. В една от групите имало непълнолетно момиче, заради което е възникнал конфликтът. При опит да помогне на 16-годишната девойка, е пострадал Божидар А., по-известен като Боби Ейнджъла. Той е диджей в читалището на село Секулово и основател на известния Enigma Rocк фестивал.

По случая в Районната прокуратура в Силистра е образувано досъдебно производство за хулиганство и нанасяне на телесни повреди, разследването по което ще изяснява причините и обстоятелствата за възникване на инцидента.

Прокурор, трима разследващи полицаи и служители на ОД на МВР в Силистра са на място. Хората и автомобилите, които влизат и излизат в селото, се проверяват на специално изградени КПП-та.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com