Разследващи ровят откъде са парите на Тинето

Най-малко вероятната версия е, че мъжът е бил застрелян заради стари вражди от времето, когато се е крил в Испания

Разследващи ровят откъде са парите на Тинето | StandartNews.com

Разследващите търсят мотив за показното убийство на 44-годишния Георги Христов - Тинето в годините след 2018 г., когато той е бил освободен предсрочно от затвора, пише вестник “Труд”.

Работи се по няколко версии, като най-малко вероятната е, че мъжът е бил застрелян заради стари вражди от времето, когато се е крил в Испания. Засега не е ясно откъде са парите му и с какво се е занимавал Тинето, който излежа присъда за смъртта на счетоводител, когото убил при въоръжен грабеж във фабрика в Харманли.

Криминалистът Ботьо Ботев, който тогава е разследвал престъплението, смята, че е рано да се огласяват версии, защото няма достатъчно събрани данни. Той посочи като грешка на килърите подпалването на колата им, в която вероятно са останали следи.

Светлина за битието на Тинето през последните две години може да хвърли жена му Ева Кралева. Тя качи във Фейсбук сърцераздирателен пост, в който благодари на мъжа си за грижите ѝ към нея и детето им, както и семейни снимки. От профила ѝ става ясно, че двамата, заедно с бебето им, са изкарали целия август в луксозен хотел в курорта Лозенец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай