Разкриха убийците на Самуил Кацарски

Двама младежи на 27 и 24 години

Разкриха убийците на Самуил Кацарски | StandartNews.com

Излязоха нови потресаващи подробности за убийството на Самуил Кацаров на главната улица в Петрич.

Той е опитал да спре възникнал конфликт между две компании.

Веднага след получаване на сигнала за инцидента е бил извършен оглед на местопроизшествието. Към настоящия момент са разпитани свидетели, извършени са разпознавания, изискани са видеозаписи. Назначени са видеотехническа и лицевоидентификационна експертизи, информират от прокуратурата.

По първоначални данни е установено, че в сутрешните часове на 23.05.2021 г. в търговски обект в Петрич възникнал конфликт между две компании. Ставайки свидетел на случващото се, пристигналият на място с таксиметров автомобил Кацаров се опитал да предотврати ескалацията на напрежението. Въпреки това словесната агресия прераснала във физическа, при което мъжът бил ударен.

Нападателите напуснали обекта, но не след дълго се върнали.

На пострадалия били нанесени удари по главата и тялото, вследствие на което той паднал на пешеходната пътека на ул. „Цар Борис ІІІ“. Дори и тогава Кацаров отново бил силно изритан в областта на главата.

На място пристигнал автомобил на спешна медицинска помощ. Кацаров бил транспортиран до лечебно заведение в града, а впоследствие в столицата.

Извършителите на деянието са били установени и задържани – П.Т. (на 27 години) и К.К. (на 24 години). Двамата са били привлечени в качеството на обвиняеми за извършено от тях престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК – причиняване на средна телесна повреда. По искане на прокуратурата им е наложена мярка за неотклонение  „задържане под стража“, която е обжалвана от защитата на обвиняемите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай