Четвъртък,

Откритото край Варна тяло е на Иван Йорданов

404
Откритото край Варна тяло е на Иван Йорданов
A
A
A

От Областната дирекция на МВР във Варна потвърдиха официално, че тялото, което бе открито вчера край село Любен Каравелово, е на изчезналия преди седмица Иван Йорданов.
 
Трупът бе намерен на метри от бивше военно поделение, където Йорданов е бил на палатка с приятели. Въпреки че го издирваха с кучета, той бе открит седмица след като бе подаден сигнал за изчезването му.
 

Деян Герговски

От полицията във Варна посочиха, че по случая тече разследване, но към момента няма данни за насилствена смърт. Предстои да бъде направена аутопсия, за да се разбере каква е причината за фаталния край.

Купоните в изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово притесняват местните хора. Особено след фаталния край на един от участниците в тях, посочи кметът на селото Иван Димитров.

Миналата година – пак тъй се е случвало – някакви купони в самото поделение, близо до селото са чували крайните къщи – висока музика и се притеснявали. И тази година – сега като разбраха какъв беше купонът; и има и труп – от сутринта насам коментират в селото – нормално е да се притеснят, казва той.

Деян Герговски

А в бившето военно поделение всеки може да влезе без проблем. Преди седмица там имало голям купон, на който Иван Йорданов присъствал. В един момент той се загубил и изпратил СМС с GPS координатите на военното поделение. След това – изчезнал. Близо 40 полицаи, доброволци и кучета търсеха следи от изчезналия мъж. Тялото било открито случайно седмица по-късно от местен жител.

Деян Герговски

„Като минах с коня и животното се стресна. Като погледнах в храстите – видях трупа. Тогава се обадих на кмета“, разказва Тунчо Костов, който се натъкнал на тялото на Иван Йорданов.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com