Напушен мъж катастрофира край Шумен

Напушен мъж катастрофира край Шумен | StandartNews.com

Шумен. 40-годишен мъж е катастрофирал след употреба на канабис на пътя Кюлевча и Марково, съобщиха от областната дирекция на МВР в Шумен.

На 14 декември 2014 год. в 19:47 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал, че по пътя между селата Кюлевча и Марково е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на Районно управление „Полиция" - Нови пазар и центъра за спешна медицинска помощ.

В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че лек автомобил „ Джип Гранд Чероки", с шуменска регистрация е излязъл вляво от пътното платно и се ударил в борови дървета. В МБАЛ Шумен е откаран водачът на автомобила.

При установяване на самоличността му от служители на сектор „Пътна полиция" е изяснено, че в джоб на дрехата му се намира найлонов пакет със суха тревна маса с тегло около 20 грама, която при направен полеви наркотест реагира на канабис.

При проверката е установена самоличността му. Това е 40-годишният с инициали Х.Х. от град Нови пазар. Настанен е за лечение в МБАЛ Шумен с фрактура на 2 броя прешлени.

Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай