Кошмари за Адриан в ареста! Кой подгони убиеца на пътя

Той се опасява да не го сполети съдбата на прокурорското синче от Перник

Кошмари за Адриан в ареста! Кой подгони убиеца на пътя | StandartNews.com

Наказанието на Адриан Антонов, който уби двама млади души на бул. „Сливница“ в София, тепърва ще се изяснява, но по всяка вероятност 18-годишното младеж ще полежи ефективно зад решетките.

Двойният убиец в момента се намира в полицейския арест и вече е в шок. Според слуховете там веднага се е сблъскал със суровата действителност, срещнал се е с престъпници, които са му показали откъде изгрява слънцето.

Днес Адриан успя да каже в съда само, че съжалява и изказва съболезнования на опечалените. Адвокатът му пък каза пред медиите, че убиецът бил в шок и не помни случилото се.

Сестрата на една от жертвите Ана-Мария поиска в тв ефир максимално тежко наказание за Антонов. Щом можеш да караш с над 100 км. в час, трябва да можеш и да си излежиш присъдата, каза тя. Сестрата още каза, че Ани се е върнала в България заради другата жертва – Явор. Решение, което й е коствало живота.

18-годишният ученик помете на пешеходна пътека младежите Ана-Мария и Явор с цели 102 км. в час. Той е минал на червено, няма изгледи да се е опитал да намали или спре, нито да заобиколи жертвите. Пробите му за наркотици и алкохол са отрицателни, пише Клюки.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай