Джигит мина на червено и помля патрулка

Двама полицаи от Шумен са откарани в болница след удара

Джигит мина на червено и помля патрулка | StandartNews.com

Шофьор профуча на червено и помете полицейска патрулка в Шумен. Екшънът се разигра на светофарите до автогарата в града към 16 часа днес. Двама униформени служители са пострадали и са откарани в болница. 

Полицейската "Опел Астра" се е движела по ул. "Добруджа" към жп гарата. На зелена светлина полицаите прекосили кръстовището и точно, когато били по средата откъм бул. "Ришки проход" ги връхлетяла "Шкода октавия" с шуменски номера. 37-годишният мъж, който бил зад волана на цивилния автомобил признал, че не спрял на червено и влязъл в кръстовището при забраняващ сигнал, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

В резултат на удара полицаите имали оплаквания за болки и били откарани в МБАЛ. Единият от тях се е оплакал от болки в кръста, другият от болки в таза.

Вчера други трима полицаи бяха ранени при челен удар с лек автомобил на пътя София - Варна край Ябланица, в района на пътен възел "Стрелките". При катастрофата загинаха шофьорът на цивилната кола, а по-късно и съпругата му, която е пътувала с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай