Две версии за смъртта на младата майка във Враца

3-годишният ѝ син, който е с прорезни рани, е в реанимацията на "Пирогов"

Две версии за смъртта на младата майка във Враца | StandartNews.com

Няма задържани по случая с младата жена, открита мъртва в жилище във Враца. Още не са ясни официално и резултатите от аутопсията. 3-годишният ѝ син, който е с порезни рани, е опериран и е в реанимацията на „Пирогов“. От снощи 32-годишният баща на детето е в полицията и се разпитва като свидетел, съобщи bTV.

От четири години били заедно с жена си, словашка гражданка, с която се запознали, докато бил на гурбет. Освен за общия си тригодишен син, двамата се грижели за децата от  предишна връзка на бащата. Именно те първи се натъкнали на страшната гледка в спалнята. Проблеми в семейството не са забелязали и съседите по етаж на семейството.

Две остават работните версии на разследващите – убийство и самоубийство, но близките изключват бащата да е замесен, както и майката. Остава мистерия защо жената е сигнализирала в полицията за скандал у дома, но отишлите на място униформени не са констатирали нищо.

„Двамата се разбираха много, нямаха проблеми. Тя обичаше съпруга си и детето. Последно се видяхме в събота вечер”, разказа пред Нова Михаил Стоянов, единият от братята на мъжа.

„Вчера не ме пуснаха да се кача в апартамента. Имаше кръв по земята. Не може да става дума за самоубийство. Бяха едно щастливо семейство. Врагове също не са имали”, заяви Наско Шопов, другият брат на мъжа.

Второ денонощие нито близките, нито съседите могат да проумеят това, което се случи в блок "Химик" 10. Роднините по никакъв начин не усетили да има напрежение в семейството. Бащата печелел добре, а и близките му помагали. Семейството скоро се настанило в апартамент под наем и съседите също ги определят като скромни и тихи хора. Разбрали, едва след като дошли криминалистите. Лекарите в болницата пък реагирали бързо и така буквално спасили 3-годишното момченце. След това социалните работници ще му помогнат то да преодолее стреса, който е изживяло. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай