Сряда,

Драмата с Явор Бахаров продължава, какво каза адвокатът му

От: Агенция Стандарт -
2994
Драмата с Явор Бахаров продължава, какво каза адвокатът му
A
A
A

Драмата с Явор Бахаров продължава. Адвокатът му Денислав Асенов заяви: "Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров. Има някаква заформила се тенденция". Коментарът му е по повод последния сблъсък на ченгетата с актьора, отказал да даде проба за наркотик.

От думите на Асенов става ясно, че към момента с Бахаров не са могли да се чуят и да говорят в детайли какво и как е станало, защото артистът има представления и е зает.

"Тепърва ще се срещнем в София. В момента Явор има представление някъде в провинцията. Когато се видим, ще се запозная със случая, но този път не е много по-различен от миналия", изрази мнението си юристът.

Изказването на защитника бе по повод това, че само преди дни неговият клиент отново попадна под прицела на ченгетата. Миналия петък артистът е спрян от пътни полицаи на пътя София-Варна за рутинна проверка. Когато униформените са видели кой е зад волана, веднага са поискали да му направят тест за наркотици.

Актьорът е отказал, каквото право има, но това предизвикало ченгетата да му вземат книжката и да свалят номерата на колата му.

След това артистът е извикла такси и продължи пътя си за столицата, като се извинил, че има представление, написа hotnews.bg.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com