Атаката продължава! Божков плаши през Фейсбук

Обвиняемият милиардер щял да пуска нови сигнали във фейсбук

Атаката продължава! Божков плаши през Фейсбук | StandartNews.com

Обвиненият в 11 от най-тежките престъпления милиардер Васил Божков, който се укрива от българското правосъдие в Дубай, продължава атаките и заплахите си. Той пусна видео във Фейсбук, в което плаши, че ще пусне поредна димка за дестабилизиране на държавата.

ВИЖ ОЩЕ: Вижте самолета за $45 млн. на Божков

Този път Божков си записа видеоклип. В него казва: "Здравейте, благодаря ви за пожеленията и подкрепата. Утре тук ще публикувам нова част от сигнала си. Надявам се този път някой да я прочете. Бъдете здрави и до скоро".

ВИЖ ОЩЕ: Найденов: Божков плащаше на 70 любовници

Според анонса, поредната порция "разкрития" отново щяла да бъде пусната в 8 часа сутринта на Фейсбук страницата, поддържана най-вероятно от "Нове холдинг". Какво точно ще пусне можем само да гадаем, но на фона на предните "разкрития" от петък сутринта по всичко изглежда, че ще е поредната димка от цялата кампания, предприета за дестабилизация на държавата от разследвания за неплащане на 700 млн. лева данъци Божков.

ВИЖ ОЩЕ: За шоуто на Божков и отмъщението на Черепа

В петък сутринта, на въпросната страница бяха публикувани два SMS чата, за които се твърди, че са между Божков и лице, записано като "Vladi Goranov". Номерата на телефоните, през които е водена комуникацията не са показани и няма как да се знае дали това наистина е разговор между двамата.

ВИЖ ОЩЕ: Божков влезе в кожата на Цв.Василев

Самите чатове, ако изобщо са истински, пък показват, че двамата са говорили за хазартната дейност на Божков, но не фигурират каквито и да било данни Горанов да е съветвал Божков да не плаща данъци.

ВИЖ ОЩЕ: Шеф на bTV канен от Божков в скъпи курорти

Твърдение за това обвиняемият хазартен бос направи миналата седмица - в програмна ТВ изява в удобния ефир на bTV, станала вече известна като Божков TV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай