Арест за наркотици в Бургас

Арест за наркотици в Бургас | StandartNews.com

Наркоквартира в блок 3 на бургаския ж.к."Възраждане" е разбита снощи при полицейска акция. Жилището е използвано от 27-годишния В.С. от Бургас. От апартамента са иззети над 60 грама метамфетамин, 2 грама марихуана, две канабисови растения с височина около 100 см, прекурсори за производството на синтетични наркотици, везни и множество полиетиленови пликове.

От лекия автомобил на 27-годишния бургазлия В.С. – „Ауди А 6 Авант Куатро" със софийска регистрация, са иззети още наркотици – два грама метамфетамин, съобщава "Флагман". 

Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 ч., като вчера е привлечен в качеството на обвиняем. С прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража за срок до 72 часа". Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на мъжа продължава.

Тази сутрин началникът на ГДБОП увери, че операциите по Черноморието продължават. Активната полицейска работа в района започна след престрелка в сряда вечерта, когато в заведение в Слънчев бряг бе прострелян Димитър Желязков - Митьо Очите, а негов гард бе убит. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай