Медицински център ,СЪРЦЕ И МОЗЪК' отвори врати в София

Медицинският център на ул. „Крум Попов“ в кв. Лозенец осигурява по-бърз достъп до най-добрите специалисти в страната

Медицински център ,СЪРЦЕ И МОЗЪК' отвори врати в София | StandartNews.com

„В отговор на редица препоръки от колеги и пациенти, получили модерно лечение и медицинска грижа във високотехнологичните болнични комплекси ,Сърце и Мозък‘, водещи специалисти ще преглеждат и консултират пациентите в София“, каза медицинският директор на МЦ ‚Сърце и Мозък‘ д-р Радка Александрова.

На разположение на софийските пациенти са едни от най-търсените експерти у нас, с признат опит в страната и чужбина. Центърът дава възможност за второ мнение, преглед или консултация от най-добрите хирурзи, кардиолози, невролози, гастроентеролози, уролози, генетици, педиатри, акушер-гинеколози, пулмолози, ендокринолози, онколози и бърз достъп до единствения в страната специален Гама нож и най-новите технологии за лечение.

Широко известни в цялата страна и признати в чужбина, високотехнологичните болнични комплекси ,Сърце и Мозък‘ са първи избор на пациентите от Северна и Югоизточна България през последните години. Постоянството във въвеждането на нови методи за лечение, непрекъснатото обучение на екипите от различни медицински специалности и дългосрочната работа за изграждане на доверие и уважение между специалистите и пациентите вече 15 години отличават лечебните заведения на Българския Кардиологичен Институт (БКИ) от всички останали болници в страната.

Постиженията на БКИ за намаляване на смъртността от сърдечносъдови заболявания, подобряване на качеството и удължаването на живота получиха  многократно признание в чужбина. Само през изминалата 2023 г. качеството на лечението в ‚Сърце и Мозък‘ беше потвърдено от проф. Карел – кардиохирургия, проф. Шу – съдова хирургия, проф. Ривас – гръдна хирургия, проф. Рьотингер – ортопедия и от редица други светила на световната медицинска наука и практика.

Неонатолозите и педиатрите, които ще консултират в МЦ ,Сърце и Мозък‘, ръководят екипите в най-новата клиника за майчино и детско здраве ,Мама и Аз. Те поемат най-сложните случаи в Северна България, все по-често от столицата и от всички области на страната и са утвърдени имена в своите специалности. Благодарение на специализираните неонатални линейки, оборудвани с последно поколение транспортни кувьози, неонатолозите се справят с множество предизвикателства в първите часове от живота на най-малките пациенти.

Не е случайно, че имената на водещите лекари на ,Сърце и Мозък‘ присъстват в национални класации като „Лекарите, на които вярваме“ или са номинирани за личности на годината.

Прегледите се извършват само след предварително записване онлайн или на телефон 02 9631298. Повече информация можете да намерите във Фейсбук страницата на МЦ ,Сърце и Мозък или на www.cardiacinstitute.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай