Четвъртък,

Последен шанс за фризьор в Гърция, затварят салоните

От: Стандарт -
Последен шанс за фризьор в Гърция, затварят салоните
A
A
A

Последна възможност за гърците да отидат на фризьор.

Бръснарниците и салоните за красота в Гърция ще получат двудневно отлагане, но от понеделник до края на месеца те ще бъдат затворени, съобщава „Катимерини“.

По време на общата карантина в южната ни съседка, която ще продължи до 30 ноември, ще се разреши работа на хранителните магазини (супермаркети, пекарни, магазини за риба, минимаркети.). В неделя, 15 ноември, обаче те ще работят от 9:00 до 17:00 часа. Ще бъдат отворени още аптеките, бензиностанциите и бизнесите, свързани със здравни и ветеринарни услуги.

Обществените пазари ще продължат да работят с участието на 50% от действащите в тях (производители и професионални продавачи), докато сергиите трябва да са на разстояние 5 м една от друга.

Оптични магазини и магазини, продаващи слухови апарати ще работят само след телефонно обаждане до спешен телефон, който ще бъде даден от търговците.

На магазини, продаващи телекомуникационно оборудване, ще им бъде разрешена електронна търговия или услуги за телефонна търговия с доставка до дома. Теще могат да извършват и услуги за плащане на сметки, подновяване на баланса, ремонт и подмяна на мобилни устройства.


Всички новини от категория Заразата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички