Тревога! Путин взима безумно решение

Което може да има много тежки последици

Тревога! Путин взима безумно решение | StandartNews.com

Съобщава се за безумно решение, което може да бъде взето от Кремъл.

Руският диктатор Владимир Путин нареди да се възобнови подготовката за причинена от човека катастрофа в Курската атомна електроцентрала (намираща се близо до Украйна). Руснаците планират да приложат престъпния план в края на август или началото на септември.

Телеграм каналът „Генерал СВР“ съобщи, че „почти едновременно с техногенната катастрофа в Курската АЕЦ се подготвя подобна акция и в Запорожката АЕЦ“, предаде агенция УНИАН.

„Руското ръководство ще обяви двойната катастрофа за „терористична атака“ срещу ядрени съоръжения, за което ще обвини Украйна“, отбелязва каналът. Лидерът на руснаците е готов да провокира радиационно замърсяване на обширни територии на Украйна, Руската федерация, Беларус и други страни, колосални цивилни жертви, за да може страната му да излезе от стратегическата безизходица, в която се намира заради пълномащабната война срещу Украйна.

В материала се отбелязва, че диктаторът настоява за "ефективно" и бързо решение на руския проблем, тъй като няма време да очаква чудо от руските войски - той е тежко болен и няма шанс да се възстанови. Според медиите лидерът на страната вижда решението на проблема на Руската федерация като "създаване на още по-остра криза".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай