Психиатър: Путин е опасен, трябва да бъде неутрализиран

Той се чувства предаден от Украйна, той иска да властва и управлява света

Психиатър: Путин е опасен, трябва да бъде неутрализиран | StandartNews.com

Цял свят се страхува от бъдещите планове на Владимир Путин. Американците все повече прокарват тезата за нестабилното му психическо състояние, за което имали секретна информация. Президентът на Русия е много опасен, защото не цени никого до степен да се ангажира с него, каза пред Нова телевизия психиатърът д-р Владимир Сотиров.

"Ако можеш много лесно да жертваш хора и да пратиш в изгнание близките си, за да не си обвързан, тогава може с лека ръка да се лишиш от всеки. Путин се опитва да компенсира слабостта си чрез силата на позицията, която заема. Той не е човек, не е президент. Силата му не произтича от личността му, а от институцията. Слабите хора като него се счупват", обясни Сотиров пред Нова телевизия.

По думите му начинът, по който се опитва да изглежда мъжкарски, езикът на тялото му показва желание да представи един свой доста по-уверен образ. "Винаги когато имаме такова крайно поведение, разпознаваме в това неговата противоположност. Наблюдаваме регрес у Путин, той се счупва под цялата тази сила, с която се опитва да носи еднолично", разкрива д-р Сотиров. И допълва, че руският лидер мисли за себе си като за богочовек.

Според него с Путин не могат да бъдат водени разговори, а трябва да бъде неутрализиран. "Той се чувства предаден от Украйна, той иска да властва и управлява света", посочи още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай