Кой е големият душманин на руската армия? Говори топ експерт

Според Боян Чуков ще има нов световен ред

Кой е големият душманин на руската армия? Говори топ експерт | StandartNews.com

След този конфликт Украйна ще бъде една нова рециклирана държава, която няма да бъде анти-Русия. Това е целта на Путин и той ще я постигне, но с военни средства. Готви се за това години наред.

Това каза специално за "Марица" известният анализатор Боян Чуков.  

 Путин предприема реакция на самосъхранение. Няма обаче да се стигне до ядрен конфликт, увери експертът.  

 Украйна ще излезе изцяло от сферата на Запада, ще стане като Казахстан, като Беларус, с които Русия има споразумения за стратегическо партньорство. Има план график за съюзната държава, който дори изостава. 

Просто ще бъде сменена цялата власт в Украйна. Както през 2014 г. беше сменена с преврат, сега Путин ще смени властта, поставена в Киев след Майдана преди 8 години. 

Проблемът е в това, че западните политици не гледаха сериозно и не слушаха какво говори Путин. А той говори за това, което се случи днес, от 2007 г. на Мюнхенската конференция.  Всичко е казано, и в обръщението му преди два дни.

 За съжаление много от хората не познават историята, не знаят, че големи части от Украйна са руски територии, подарени от Ленин с идеята да вкара в земеделска Украйна пролетариат за Донбас, каза г-н Чуков. 

Американският президент Джо Байдън се разбра с Путин още миналата година в Женева. Там руският президент информира и френския президент Макрон, германския канцлер Шолц. И всичко, което сега се прави, е театър, за да си запазят политиците лицата. Байдън си спазва договорките, изтегли си дипломатите. А украинският президент разбра, че всички го изоставиха.  

Просто Западът разбра, че повече не може да ползва Украйна като плацдарм срещу Русия и сега при новата обстановка пак ще подреждаме пешките, обясни експертът.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай