Неделя,

Експерт смрази Европа! Какво каза за Путин

От: Редактор -
7392
Експерт смрази Европа! Какво каза за Путин
A
A
A

Успешните действия на въоръжените сили на Украйна на фронта оказват голямо влияние върху решенията на руския президент Владимир Путин, който става все по-изнервен. Това заяви бившият депутат от Държавната дума на Русия, адвокат и правозащитник Марк Фейгин.

„Путин има причини да се притеснява от ситуацията на фронта в Украйна. И това е очевидно. Това е първата и основна причина за неадекватното му поведение. Всички знаем прекрасно, че ситуацията става все по-трудна за руската армия сега. Поради това той може да вземе грешни решения. Поради ситуацията на фронта Путин може да вземе решения, които ще доведат до съвсем други резултати", обясни експертът.

Според Фейгин ситуацията в Харковска област силно влияе на Путин. „Очевидно е защо Путин днес събира Съвета за сигурност на Руската федерация. По-специално заради ситуацията в Харковска област. Тъй като загубата на окупираните територии на Харковска област е много лоша перспектива за тях.

Следователно, трябва да се очаква, че неговите решения могат да доведат до катастрофални последици за Русия“, обобщи той. Военни анализатори не изключват Русия да използва ядрени оръжия във войната си срещу Украйна, защото търпи огромни загуби в човешка сила и военна техника.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com