Сряда,

Черна магия за Путин! Украинската посланичка не си губи времето

От: Иван Ангелов -
2385
Черна магия за Путин! Украинската посланичка не си губи времето
A
A
A

Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук, която преди това отразяваше сексологията в Инстаграм, сподели снимка на вуду кукла в социалните мрежи, обяснявайки, че е пробила главата на Путин с карфици, правейки му по този начин черна магия, предаде Блиц.

Ето какво написа Олеся Илащук в социалната мрежа Телеграм:

"Често са ми казвали, че владея черната магия. За разтоварване на психиката, тази вечер направих вуду кукла. Съжалявам, трябваше да замаскирам снимката на главата, тъй като на снимката е нашият общ враг, който започна война срещу Украйна. Всички вие прекрасно разбирате кой е той!

Сега взимам куклата и забивам карфица в нея... И ми става по-леко на душата. Не спирам дори за секунда и си върша работата възможно най-ефективно. Нека на приятелите ми им стане смешно, а враговете на Украйна – да се уплашат много“, пише Илашчук в коментар към снимката.

Блиц припомня, че Олеся Илащук се представя като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и специалист по бижутата и скъпоценните камъни. България даде задочен агреман на новия посланик на Украйна, но украинското външно министерство не бърза да изпрати Илащук в София.

Както бе съобщено, офисът на президента на Украйна планира да отзове новия посланик в София, след чието назначаване на този пост избухна скандал. Все още се търси кандидат, който да замести дипломата.

По-рано украинците се обърнаха към президента Володимир Зеленски с молба да освободи Илашчук от поста посланик на Украйна в България, дори беше създадена и петиция.

Президентът Зеленски назначи Олеся Илащук за посланик на Украйна в България на 23 декември. Медиите в Украйна писаха още тогава, че сексоложката няма нито дипломатически опит, нито нужната квалификация.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com