Черна магия за Путин! Украинската посланичка не си губи времето

Често са ми казвали, че владея черната магия, призна Олеся Илащук

Черна магия за Путин! Украинската посланичка не си губи времето | StandartNews.com

Новата посланичка на Украйна в България Олеся Илащук, която преди това отразяваше сексологията в Инстаграм, сподели снимка на вуду кукла в социалните мрежи, обяснявайки, че е пробила главата на Путин с карфици, правейки му по този начин черна магия, предаде Блиц.

Ето какво написа Олеся Илащук в социалната мрежа Телеграм:

"Често са ми казвали, че владея черната магия. За разтоварване на психиката, тази вечер направих вуду кукла. Съжалявам, трябваше да замаскирам снимката на главата, тъй като на снимката е нашият общ враг, който започна война срещу Украйна. Всички вие прекрасно разбирате кой е той!

Сега взимам куклата и забивам карфица в нея... И ми става по-леко на душата. Не спирам дори за секунда и си върша работата възможно най-ефективно. Нека на приятелите ми им стане смешно, а враговете на Украйна – да се уплашат много“, пише Илашчук в коментар към снимката.

Блиц припомня, че Олеся Илащук се представя като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и специалист по бижутата и скъпоценните камъни. България даде задочен агреман на новия посланик на Украйна, но украинското външно министерство не бърза да изпрати Илащук в София.

Както бе съобщено, офисът на президента на Украйна планира да отзове новия посланик в София, след чието назначаване на този пост избухна скандал. Все още се търси кандидат, който да замести дипломата.

По-рано украинците се обърнаха към президента Володимир Зеленски с молба да освободи Илашчук от поста посланик на Украйна в България, дори беше създадена и петиция.

Президентът Зеленски назначи Олеся Илащук за посланик на Украйна в България на 23 декември. Медиите в Украйна писаха още тогава, че сексоложката няма нито дипломатически опит, нито нужната квалификация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай