Стивън Сегал ще води азиатски туристи у нас

Стивън Сегал ще води азиатски туристи у нас | StandartNews.com

Бургас. Холивудският екшън герой Стивън Сегал започва бизнес у нас. Това обяви в неделя в Бургас самият актьор. Сегал призна, че имал идея как да се привлекат повече азиатски туристи у нас, но не даде повече подробности. Той ще работи в съдружие със строителните предприемачи братя Диневи. Освен с бизнес, той се захваща и с няколко благотворителни проекта. Звездата от "Под обсада" разказа, че ще се включи в кампаниите с концерти, но не уточни каква е каузата.

"България е едно прекрасно място, гледката от самолета е невероятно красива", заяви Стивън Сегал. Около 16 часа следобед вчера той кацна на летището в Бургас след закъснение от близо два часа. Холивудският актьор обясни, че е летял от София към морето, но се забавил, защото багажът му се изгубил при предишния му полет от Истанбул до столицата.

На летище Бургас го чакаше бизнесменът Йордан Динев, с когото са приятели. Според първоначалната информация, която изтече в медиите, холивудският актьор трябваше да остане на почивка в Лозенец. Стивън Сегал сподели, че ще остане на Българското Черноморие една седмица, през която ще се отдаде на морска почивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай