Сандански с нов сайт за туристите

Сандански с нов сайт за туристите | StandartNews.com

Нов интернет сайт представя туристическия потенциал на община Сандански електронната мрежа - www.visitsandanski.eu отговаря изчерпателно на важните за всеки турист въпроси.

Гостите на града ще получат отговори на много въпроси – Как да пристигна? Къде да отседна? Къде да хапна? Какво да видя? Какво да правя? В зависимост предпочитанията на туристите в курорта и региона, може да се избере най-доброто сред възможностите в областта, която ги вълнува. Сайтът е структуриран така, че да може да се стигне до страницата на търсения обект, където се съдържа пълна информация за него. Всеки от тях се локализира с „GOOGLE MAPS". Разработен е модул „Календар на събитията", който представя по дни и месеци културните прояви, отделни значими събития, фестивали, спортни изяви, концерти. Така посетителите ще имат възможност да организират навреме престоя си. Най-големите предимства на региона са показани в модул „Защо Сандански". Сайтът съдържа и полезна информация за туристите - визов режим, банки, бензиностанции, домашни любимци, важни телефони, коли под наем, такси, медицинско обслужване и други.

Има информация за обекти, които позволяват достъп и придвижване на хора в неравностойно положение. Към момента тя е само на български и английски език. Предстои превод на руски и френски език. Сайтът е разработен от Туристическия информационен център и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в града, с подкрепата на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай